• +30 211 0133122
  • +30 6944154050
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fudoshin Dojo

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 στις 6 μ.μ. – 8 μ.μ 
Ο μαγικός ήχος του Sruti και η φωνή μας,δημιουργούν ενα πεδίο απελευθέρωσης απο οτι μας βαραίνει και ανοίγουν την καρδιά μας.
Η φωνή είναι όργανο έκφρασης της προσωπικής μας αλήθειας,συχνά παραμελημένο και ανενεργό.
To Sruti είναι ινδικό παραδοσιακό όργανο που συνήθως συνοδεύει τα Kirtan,τα mandras,η την εκφορά του ιερού Aum.
Mε την καθοδήγηση μας, βοηθά την απελευθέρωση του δυναμικού της φωνής και την αυτοέκφραση.
Τα οφέλη της ηχοθεραπείας ειναι πολλά,βαθιά και όταν συμμετέχουμε ενεργά με την δική μας φωνή,πολλαπλασιάζονται.
Δεν υπάρχουν φωνές σωστές η ωραίες,η κάθε μια είναι το ξεχωριστό,πολύτιμο αποτύπωμα μας και καθρεφτίζει την προσωπικότητα και την ενέργεια μας.
Αυτό το εργαστήριο θα απελευθερώσει εσωτερικές εντάσεις και εμπόδια,θα μας προσφέρει δύναμη και θα μας δείξει πτυχές του εαυτού μας που ίσως κρατάμε κρυφές.
Ελάτε να βρούμε τον δικό μας εσωτερικό ήχο,την δική μας δόνηση και ομορφιά και να μας την προσφέρουμε σαν ένα δώρο!
Η καλή μας φίλη Macrina Gayano Simitsaki,πιστοποιημένη Yoga instructor,θα μας προετοιμάσει με κατάλληλη pranayama,για να ανοίξει το αναπνευστικό σύστημα.
Την ξεχωριστή αυτή ηχοθεραπεία καθοδηγεί με πολλή αγάπη 
η Σοφία Φώσκολου.


Βιογραφικό.

"Είμαι η Σοφία και είθε να πραγματώσω το νόημα του ονόματος που φέρω! Έχω τη χαρά να ‎διδάσκω τρόπους αυτοθεραπείας τα τελευταία 25 χρόνια.‎

Ξεκίνησα σπουδάζοντας κλασικό χορό, αλλά με κάλεσε η Yoga.‎
Μελέτησα αυτό το πανάρχαιο σύστημα αυτο-εξέλιξης ταξιδεύοντας στον κόσμο και μαθητεύοντας ‎πλάι σε δασκάλους πολλών παραδοσιακών και σύγχρονων συστημάτων. ‎
Είμαι πιστοποιημένη δασκάλα από την ΙΥΤΑ (Διεθνής Ένωση Δασκάλων Yoga). Έχω μυηθεί στην ‎Kriya Yoga, το αρχαιότερο μονοπάτι με ιδρυτή τον Babaji. Οι σπουδές στην Ayurveda (ινδική ‎ιατρική) έδωσαν μια Ολιστική και συμπληρωματική διάσταση στη διδασκαλία μου. 
Διδάσκω Raja ‎Yoga και Ολιστική θεραπευτική Hatha Yoga.‎

Άμεσα με το που ξεκίνησα να την μεταδιδω, ευλογήθηκα να εφαρμόσω τη βαθύτερη θεραπευτική ‎της Yoga, αυτήν που αφορά την ψυχή. Για πολλά χρόνια συνεργάστηκα με ψυχιατρική κλινική ‎συντονίζοντας ομάδες Yoga εξαρτημένων ατόμων και ομάδες χρόνιων ψυχωσικών. Επίσης, η πολυχρονη ‎διδακτική μου εμπειρία καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα,αφού έχω εργαστεί με ‎ομάδες εγκύων, εφήβων, οικογενειών, ζευγαριών, ηλικιωμένων, με ομάδες στελεχών επιχειρήσεων ‎κ.α.. ‎
‎ 
Σε εξελικτική συνέχεια ασχολούμαι σε βάθος με τις εναλλακτικές θεραπείες.‎
Είμαι Reiki Master Teacher του παραδοσιακού συστήματος Οshui Shiki Ryoho, ενώ κάνω μυήσεις ‎και θεραπευτικούς κύκλους Ιόχρου Φλόγας. Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και ‎θεραπεύτρια της μεθόδου Theta Healing και ασκώ την Ενεργειακή Ψυχολογία – EFT, μέθοδος ‎Sedona, Hoopono pono, Healing Codes. Έχω διδαχθεί Time Therapy και Reconnective Healing και ‎ασκώ τη Spiritual Response Therapy – SRT.
Διδάσκω και ασκώ τη Διαισθητική Ανάγνωση - Soul ‎Map.‎

Διοργανώνω σεμινάρια αυτογνωσίας, διαλογισμού και retreats, όπου ο κάθε ένας ατομικά και όλοι ‎συλλογικά ερχόμαστε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο και ανακαλύπτουμε την Ανώτερη ‎Δύναμη που κρύβεται μέσα μας. Γι'αυτό και, τόσο οι ατομικές όσο και οι ομαδικές συνεδρίες μου, ‎είναι πάντα προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες των συμμετεχόντων, στους οποίους μεταδίδω ‎με πολλή αγάπη και σεβασμό ό,τι η ίδια έχω λάβει τόσο απλόχερα.‎
Παραμένω πάντα μαθήτρια και είμαι απέραντα ευγνώμων για το δώρο που μου δόθηκε αλλά και ‎την άδεια να το μοιράζομαι.
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε με πολλή χαρά!!
https://www.facebook.com/events/311071606285006/?active_tab=about

Δείτε λιγότερα


ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!

Το πρώτο μάθημα YOGA στο FUDOSHIN DOJO είναι γεγονός και θα πραγματοποιήθει την Τριτη 2 Οκτοβρίου 18.00 ώρα!!


Σας προσκαλούμε στο πρώτο ανοιχτό,εισαγωγικό και ΔΩΡΕΑΝ μάθημα YOGA,το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10.00-11.30 στη Σχολη μας.Η πρόσκληση είναι ανοίχτη για όλους ανεξάρτητα απο επίπεδο η ηλικία!


Διαγωνισμός Fudoshin Dojo! Κάντε like & share το post στη σελίδα μας στο facebook, για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα μήνα δωρεάν προπονήσεων στην πολεμική τέχνη της επιλογής σας και στο Pilates!

Μη ξεχάσετε να αφήσετε και ένα σχόλιο με την προτίμησή σας!


Η τελευταία προπόνηση του Dojo μας, δύο μέρες πριν την έλευση της καινούριας χρονιάς, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους. Οι δάσκαλοι και μαθητές των πολεμικών τεχνών Aikido, Kendo, Iaido & Shotokan Karate έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην επίδειξη που πραγματοποιήθηκε, σε μια προσπάθεια να αναδείξουν τις αρετές κάθε τέχνης και να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους για όσα έμαθαν τη χρονιά που μας πέρασε.